Biografie


Zo’n 25 jaar geleden ben ik begonnen met het inspreken van commercials, maar het werk in de discotheek vergde nogal wat van mijn stem zodat het inspreek-werk maar op een laag pitje werd gezet. Nadat ik stopte met deze werkzaamheden ging het steeds beter met de commercials. Langzamerhand werden de opdrachten serieuzer, dus ook landelijk.  Zoals de Toyota Campagne, Jupiler, Phantasialand, Circus Carré etc.

Als je een rustige commercial kan inspreken waarom kan je dan geen nieuws inlezen? Ik werd door Richard Kuiper gevraagd om het nieuws in te lezen bij Cantus FM in de Achterhoek, daarna volgde ook invalbeurten bij Simone FM. Het ging best lekker met ook een aanbieding van Dalux FM op zak, waar ik meer dan 3 jaar het regionieuws verzorgde. Via Marco Nillesen van Stemmenbank.nl kwam ik bij Keizerstad FM om de files in te lezen. Daar was ik 1 van de vaste  nieuwslezers op dinsdag- en donderdagochtend. De stap naar bedrijfsfilms is dan natuurlijk een hele kleine stap. Overigens ben ik nu nieuwslezer bij  Feel Good Radio, SRC FM, WFM, Radio 8FM, Decibel en Arrow Classic Rock.

Een grotere stap zou je zeggen, is DJ worden op de radio, maar het verleden zorgde voor de broodnodige opstap. De piraat Freewave in Leiden was een prachtig station wat regelmatig de landelijke ochtendbladen haalde, daarna ben ik naar NEW Dance Radio gegaan, waar ik met Giel Beelen, Timur Perlin en Gerard Ekdom heb samengewerkt.

Daarna werd het stil totdat er in de mailbox een mail binnen kwam met de vraag of ik interesse had om een programma te presenteren bij City FM………. Ik hoefde niet lang na te denken. Inmiddels is City FM gestopt in de ether, maar weer terug op het web. Daar – en op Feel Good Radio maak ik ieder weekend een programma.