Source Connect


Met Source-Connect is het mogelijk om audioverbindingen tot stand te brengen tussen audio systemen waar ook ter wereld. U maakt een direct-to-timeline opname van real-time, broadcastkwaliteit audio, waarbij u gebruik maakt van een IP verbinding ( ADSL ). Kostbare ISDN verbindingen zijn niet langer nodig. Het klinkt alsof ik bij u in de studio/spreekcel zit. Ik spreek uw tekst in tegen tijdcode en/of beeld. Volledig in-sync met de audio en/of video van de studio waar u zit.

Wanneer u gebruik maakt van een Pro Tools systeem is het zelfs mogelijk dat de technicus het transport van mijn computer overneemt. De technicus hoort direct wat ik zeg en beoordeelt de “take” terwijl ik de tekst inspreek. Geheel regiseerbaar dus. Geen talloze keren heen en weer e-mailen van audiofiles. Geen “out of sync” problemen. Geen onnodig tijdverlies. En de interactie met de studio verloopt soepel want de technicus communiceert met mij via zijn talkback.

Zelf gebruik ik Source Connect natuurlijk ook. 10 Jaar lang sprak ik elke week via Source Connect de instore-commercials in van Dirk van den Broek.