Start


Al jarenlang ben ik te horen in allerlei soorten audioproducties: van lokale, regionale, landelijke radio en tv-commercials tot voice-over bij documentaires en bedrijfsfilms. Ik kan snel, enthousiast, warm, krachtig, rustig, serieus en zakelijk klinken, dus voor voice-acting bent u hier aan het goede adres.

De teksten ontvang ik graag per contact-formulier of e-mail. In mijn eigen studio spreek ik uw teksten in overleg, meestal binnen 1 uur op verschillende manieren in. U kunt daar later zelf muziek en geluiden aan toevoegen. Door deze tijdbesparende werkwijze is het niet nodig een aantal teksten te verzamelen voor een complete sessie, maar kunt u zelfs voor 1 enkele tekst hier terecht die binnen 1 uur klaar is. De opnames kunnen in elk gewenst formaat worden afgeleverd. Dat kan per ftp server, email of Source Connect. Uiteraard kan ik uw teksten ook in een studio van uw keuze komen inspreken. Mijn tarieven vindt u onder de button tarieven.

Voor radiostations is het mogelijk om enthousiast, creatieve en gesponsorde voice-tracks en radioitems te bestellen. U kunt bij mij ook terecht voor bedijfsfilms, introductiefilms en het ingelezen regio/wereldnieuws, waarmee uw station een professionele uitstraling krijgt.