Discjockey


” Door de ervaringen met radio maken bij NEW Dance Radio, (voorloper ID&T) Delta Radio, Keizerstad FM,  Mi Amigo, City FM en Radio 8FM kan ik de indruk creeren dat ik gewoon live aanwezig ben in de studio. Voor verschillende stations produceer ik “voice-tracks”. Voor een vergoeding worden deze voice-tracks gemaakt met de “ins- en outs” van het radiostation.”

In het verleden heb ik bij NEW Dance radio iedere werkdag een programma gemaakt van 15.00 tot 18.00 uur, maar door te drukke werkzaamheden ben ik daarmee gestopt. Dit was wel een hele leuke periode met de toppers van nu, Giel Beelen, Gerard Ekdom en Timur Perlin.

Voor City FM maakte ik iedere werkdag een programma, met de Beste Classic Rock Songs en het Lunchconcert. Soms moest dit ook via voice-tracks als er “in den Lande” weer wat ingesproken moet worden.

Bij Radio 8FM heb ik ieder weekend een radioprogramma van 07.00 tot 10.00 uur. De Weekend Ochtendshow die geheel in het teken staat van de beste muziek uit de jaren 80. Het 80s Weekend. Tevens presenteer ook een programma op City FM en iedere zaterdag bij Feel Good Radio.